Sluttspillet i Telialigaen - Rocket League

Nordavind er Rocket League-mestere igjen

Ble presset hardt av Bamble, men sikret klubbens fjerde strake triumf i Telialigaen.

Sindre Stien/Gamer.no

OSLO (Gamer.no): Nordavind er best, ingen protest. Slik har det blitt i norsk Rocket League, og etter et nytt sluttspill i Telialigaen har ingenting endret seg.

Jørgen «Jwols» Olsen, Tormod «Reganam» Lien og Casper «Al Dente» Vissing senket Bamble DreamTeam med stillingen 4-3 på søndag, og tok klubbens fjerde strake triumf. Dermed får bilfotballtrofeet bli værende på Intility Arena i Oslo.

– Vi er bare veldig gode. Jeg tror vi har en mer strukturert måte å spille på og har mere tanker bak det vi gjør. Og så er vi gode i tillegg, som gjør det vanskelig å slå oss, sa Olsen i studio da seieren var et faktum.

Se kampen i opptak på VGTV »

Like jevnt som forventet

Bamble gav Nordavind god kamp, og var ikke langt unna seier.
Sindre Stien/Gamer.no

På forhånd hadde ekspertene spådd en jevn finale, og de fremmøtte på Meet Ullevaal fikk virkelig valuta for inngangspengene. Lagene fulgte hverandre helt inn, og midtveis i finalen så det faktisk ut til at sluttresultatet skulle gå andre veien.

For det var Bamble som tok føringen i det som ble et oppgjør med mye frem og tilbake. Lagene byttet på å vinne de seks første kampene, som vekslet mellom å være svært jevne og regelrette overkjøringer.

– Det var litt som forventet. Veldig jevnt, men kanskje litt jevnere enn vi hadde sett for oss, innrømmet Lien overfor Gamer.no.

Disse spilte for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

Disse spilte for Bamble

Håkon «Didris» Paulsrud
Oliver «Waffle» Winther
Richard «Tater» Strømland

Med seier i kamp fem sto Bamble med matchball, og bare det er noe ingen andre lag har oppnådd mot Nordavind. Nærmere kom Richard «Tater» Strømland og gjengen riktignok aldri, da Nordavind bestemte seg for at nok var nok.

Telialigaens firedoble mester knep en hårfin seier i kamp seks, før de virkelig skrudde opp tempoet i den siste og avgjørende kampen. Det fikk Bamble virkelig kjenne på, med et enormt press og mye aggressivt spill fra Nordavind.

– Nordavind er veldig flinke til å holde presset når de først får deg i defensive posisjoner. Da er det vanskelig å bryte ut, kommenterte Strømland etter kampen.

Bamble-spilleren måtte innrømme at var det litt trist å tape, spesielt ettersom han følte at laget hans hadde hatt overtaket i mange av kampene. Akkurat det bet Nordavind seg også merke i, og derfor smakte seieren ekstra godt.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Det føles veldig godt. Det ble jo så jevnt, så denne seieren var veldig god å få. Nå blir målet å holde oss på topp. Det er jo det som er målet – å lage et lite dynasti på toppen der, sa Lien om veien videre for de nybakte seriemestrene.

Dermed har vi neppe sett det siste fra «Jwols», «Reganam» og «Al Dente» i Telialigaen.

Siste fra forsiden