Gfinity Challenger Series - Rocket League

Nordavind gikk til topps i Gfinity Challenger-turnering

Rocket League-gutta slo godt fra seg.

Psyonix

Tett på helene til Nordavind DNBs Street Fighter V-suksess under forrige ukes Ultimate Fighting Arena-turnering, har klubbens Rocket League-lag vist at de også er å regne med.

«Al Dente» ble kåret til Telenorligaens beste Rocket League-spiller våren 2018.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nordavinds førstelag i Rocket League – med Casper «Al Dente» Vissing, Oscar «Data» Rotander og Leon «Godsmilla» Mares – holdt ut hele veien og tok en imponerende seier i torsdagens Gfinity Challenger Series. På veien møtte gutta solid motstand fra blant annet Method, men de lot seg altså ikke stoppe.

Finalen på best av syv kamper ble nærmest en ren oppvisning for Nordavind i møte med mix-laget Bonsoir. Kampene var jevne, men til slutt dro «Al Dente» og kompani det i land med en overlegne fire seire mot én. Laget tar med seg noen kroner i premiepenger, men kanskje enda viktigere er poengene som løfter gutta høyere opp på Gfinitys ledertavle.

Internasjonal satsing

Nordavinds førstelag i Rocket League fant sammen for bare en måned siden, da klubben ønsket å satse mer på internasjonale turneringer. «Al Dente» og «Godsmilla» spilte allerede sammen i Placebo, mens «Data» ble hentet inn som tredjemann.

Laget går snart løs på Rocket League Rival Series (RLRS), hvor de vil kjempe om muligheten til å rykke opp til verdens største Rocket League-turnering – Rocket League Championship Series (RLCS).

Her hjemme fortsetter Nordavind å konkurrere i Telenorligaen, men da med et litt annet lag. «Jwols» og «Reganam» leder Norges-satsingen, mens «Al Dente» har fått jobben med å spille for begge lag.

Siste fra forsiden