Ultimate Fighting Arena 2018 - Street Fighter V

Nordavind gjør det stort i Ultimate Fighting Arena

Oppdatert: Etter gull i lagkonkurransen ble det sølv og bronse på turneringens andre dag.

Fra venstre: «SaltyKid», «Veggey» og «Momi».
Gameline/Twitch

Oppdatering 1. september: Det ble nært, men allikevel så fjernt for gutta i soloturneringen. Både «Momi» og «Phenom» kom seg helt til sluttspillet, og endte til slutt på henholdsvis andre- og tredjeplass.

I sluttspillet møtte lagkameratene hverandre ikke bare én, men to ganger. «Phenom» tok det første stikket, men da de møttes igjen til finale i den nedre puljen var «Momi» sterkest. Sistnevnte fikk så utfordre «Angrybird» i finalen, men han klarte ikke helt å matche nivået til sin motstander.

Opprinnelig sak følger.

Nordavind DNB klatret fredag helt til topps i Street Fighter V-turneringen Ultimate FIghting Arena 2018. Laget – bestående av norske Vegard «Veggey» Bugge, svenske Elias «SaltyKid» Gasper og nederlenderen Muhammed «Momi» Berk – leverte solide prestasjoner og danket til slutt ut Le Fils de Soleil Levant i finalen av turneringens lagkonkurranse.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

Kjempet seg tilbake

Etter en positiv åpning på turneringen røk Nordavind på tap i den øvre puljens semifinale. Dermed bar det ned til den nedre puljen, hvor gutta måtte vinne for å holde gullhåpet i live.

Det gjorde de også, og med tre strake seire var det klart for finale. Der ventet tilsynelatende tøff motstand i det da ubeseirede Le Fils de Soleil Levant, men Nordavind hadde lidd nok tap for én dag.

«Momi» trengte ikke noe hjelp fra lagkameratene, og vant overlegent mot hver av sine franske motstandere. Det endte med 0-3 til Nordavind, som dermed kunne løfte trofeet etter å ha vunnet 18 kamper og kun tapt tre gjennom hele turneringen.

Jakter mer gull

Med lagkonkurransen ute av veien rettes fokuset nå mot soloturneringen, som går av stabelen lørdag 1. september. Også her er Nordavind representert, og klubben vil forsøke å følge opp suksessen fra dagen før.

«Veggey», «SaltyKid» og «Momi» stiller igjen, denne gangen hver for seg. I tillegg får vi se norske Arman «Phenom» Hanjani, som leder i Europa og ligger på 12. plass i hele verden i den prestisjetunge Capcom Pro Tour. Kampene kan du se på Twitch fra klokken 11:00.

Siste fra forsiden