Telenorligaen høsten 2018 - Rocket League

Nordavind-toget fosser videre i Telenorligaen i Rocket League

I kveld skal Riddle forsøke å vippe forhåndsfavoritten av pinnen.

Psyonix, Gfinity, Privat, Gamer.no

Det nærmer seg den beryktede høstferiepausen i Telenorligaen, men før den tid rekker vi én runde til med Rocket League. Etter fire uker er det svært jevnt om de fire ettertraktede sluttspillplassene, og kun tre poeng skiller 2. og 6. plass.

Ikke uventet troner den doble seriemesteren Nordavind DNB alene på topp, etter fire seire av fire mulige. Med nok en sterk prestasjon kan forhåndsfavoritten sikre grepet om en sluttspillbillett, men mot et Riddle-lag fullt av selvtillit er trepoengeren langt fra garantert.

– Bare bruker det at vi er bedre spillere

«Jwols» tror Nordavind skal ha grei kontroll på de andre lagene i 1. divisjon.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

På veien mot 12 poeng og en foreløpig førsteplass i Telenorligaen har Nordavind vunnet 21 kamper og kun tapt tre ganger. Likevel mener Jørgen «Jwols» Olsen at laget har rom for forbedring.

– Det var litt rufs i første runde, men vi klarte og få med oss seieren. Etter det har vi fått spilt litt mer sammen, og nå spiller vi bedre sammen, forteller Olsen og leverer med det et varsel til fremtidige motstandere.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

Også «Jwols» har latt seg overraske over andre resultater hittil i sesongen, og trekker frem skuffelser fra Tøvpatruljen og godt spill fra Team Bjønnsk og Riddle. Han tror riktignok ikke at sistnevnte har blitt testet skikkelig enda, noe han og Nordavind ønsker å endre på i kveld.

– Vi får se hvordan de takler litt harderer motstand. Av det jeg har sett er de flinke til å spille sammen, og de er ikke redde for å ta sjanser. Måten vi skal slå dem er bare ved å spille som vi pleier og bruke det at vi er bedre spillere til å presse dem, spår en selvsikker Olsen.

Gitt lagets erfaring og imponerende ferdighetsnivå håper «Jwols» å ha kontroll mot samtlige lag i Telenorligaen. Likevel peker han ut vårfinalist Razzle Dazzlers som Nordavinds største trussel, og tror et returoppgjør i høstens finale virker sannsynlig.

– Formen er på topp

«Twilek» og Riddle ligger godt an etter fire runder.
Privat

Sist vi snakket med Riddle var laget ubeseiret før møtet med Team Bjønnsk i Telenorligaens tredje runde. Det oppgjøret endte med et surt tap, men uken etter klinte gutta til med overkjøring av Starwish.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Sandér «Twilek» Austad
Stian Alexander «Blah» Hem
Andreas «Fuz3e» Andersen

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Da vi var i ledelse med 2-0 i kamper mot Team Bjønnsk slappet vi av litt for mye. Vi var sikre på at vi hadde det, men det ble dessverre tap 2-4 ettersom vi gav fra oss tre av kampene. Etter en strøken 6-0 seier over Starwish er vi ganske fornøyde, og formen er på topp, sier Riddle-kaptein Sandér «Twilek» Austad på spørsmål fra Gamer.no.

Med en foreløpig tredjeplass, bare tre poeng bak Nordavind, ligger Riddle godt plassert i det vi nærmer oss halvspilt sesong. «Twilek» er likevel klar over at veien videre blir tøff, spesielt i møte med kvalitetslag som Nordavind.

– Vi venter spent på kampene fremover, ettersom vi møter Nordavind på torsdag. Vi får prøve vårt beste å slå dem, men de er et veldig sterkt lag. Målet vårt er å få til uavgjort i hvert fall, konstaterer Austad.

Mot Nordavind tror «Twilek» at nøkkelen til suksess ligger i å spille raskt, ikke gi motspillerne plass og forsøke å lese spillet deres. Alt det er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, og hvorvidt Riddle når målet gjenstår å se.

Du kan følge rundens Rocket League-kamper på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam. Sendingen starter torsdag klokken 20:00.

Slik ser Rocket League-tabellen ut før femte runde.
Gamer.no

Siste fra forsiden