Overwatch / Gigacon 2016

Nordic Alpha på offensiven etter Gigacon-seier

Slo ut to førstedivisjonslag på vei til toppen.

Eivind Von Døhlen / Gamer.no

Flere av landets største og beste Overwatch-lag var samlet i Skjetten, like utenfor Oslo, for å delta på en av de største lan-festene i Norge, Gigacon.

Nordic Alpha gikk til topps etter å ha gått ubeseiret gjennom fire kamper på rad. Nordic Alpha spiller til vanlig i Telenorligaens andredivisjon, men måtte måle krefter mot to lag fra førstedivisjon på vei gjennom turneringen.

Selvsikre

Både Oslo Lions og Riddle ble for små mot Nordic Alpha. Riddle måtte se seg slått av Nordic Alpha to ganger, både i utslagsrundene og til slutt i finalen. som er så godt som klare for opprykk til den øverste divisjonen med to kamper igjen å spille.

Jonas Navarsete er kaptein for Nordic Alpha.
Eivind Von Døhlen / Gamer.no

Før nest siste Overwatch-runde, er det kun matematikk og teori som kan hindre Nordic Alpha i å rykke opp, og ifølge kaptein, Jonas Navarsete, er Nordic Alpha klare for utfordringen.

– Vi tror vi skal klare å slåss om seieren i førstedivisjon til neste år. Det er ihvertfall målet vårt. Så må man bare jobbe hardt hver uke for å oppnå disse målene, sier kaptein Navarsete til Gamer.no.

– Hører hjemme i førstedivisjon

Navarsete mener laget hans har bevist at de har noe i førstedivisjon ved å ikke tape et eneste kart så langt i sesongen.

– Vi spiller i andredivisjon fordi vi samlet laget etter kvalifiseringsrundene i Telenorligaen. Vi har alltid sett på oss som et førstedivisjonslag, og det tror jeg de fleste andre har også, sier kapteinen.

Nordic Alpha har målt krefter med sterke, norske lag tidligere, så de kjenner nivået og vet hva som kreves.

– Vi har spilt mot både Lions og Riddle før så vi visste litt hva vi forventet. Men selvfølgelig vet man aldri hvordan kampene blir før man spiller de, men vi har jobba bra sammen den siste tiden og vi hadde en god følelse på at vi kom til å stikke av med seieren til slutt.

Siste fra forsiden