DreamHack: Nordic Championship

Nordisk mesterskap rett rundt hjørnet

DreamHack lanserer en nordisk turnering i Counter-Strike: GO, Starcraft II og Hearthstone.

Bilde fra LAN-et under fjorårets DreamHack Winter.
Gabriel Kulig/DreamHack

Nylig kunne Gamer.no skrive om at finalen i League of Legends-turneringen Ragnarök i regi av Riot skal spilles på DreamHack Winter. Ragnarök er imidlertid ikke den eneste nordiske turneringen som kommer til å ta sted i Sverige i november. For kort tid siden annonserte nemlig DreamHack en ny nordisk turnering - Nordic Championship. Turneringen skal utkjempes i tre ulike spill: Counter-Strike: GO, Starcraft II og Hearthstone.

Nordisk finale på DreamHack Winter

Den nordiske finalen kommer til å bli spilt på Dreamhack Winter i Sverige. Her skal representanter fra Norge, Sverige, Danmark og Finland kjempe mot hverandre, for å krone Nordens beste lag og/eller spillere i de ulike spillene. I tillegg til å kjempe om tittelen som nordiske seierherrer, kommer de ulike representantene til å kjempe om en premiepott på over 170 000 kroner.

Norges representanter bestemmes gjennom en kvalifisering på nett

DETTE ER LANDENES REPRESENTANTER:

Vis mer

Counter-Strike: GO:
Epsilon
Ence
TBD - Kvalifisering
TBD - Kvalifisering

Hearthstone:
Peter «Deathboose» Laihinen
Janne «Janetzky» Aho
TBD - Kvalifisering
TBD - Kvalifisering

Starcraft II:
Anton «Zanster» Dahlström
Joona «Serral» Sotala
TBD - Kvalifisering
TBD - Kvalifisering

De svenske og de finske kvalifiseringene er allerede gjennomført og lagene er bestemt i de ulike spillene.

Allerede til neste år har DreamHack uttrykt at de ønsker å finne partnere som kan holde nasjonale turneringer i både Norge og Sverige. I år vil imidlertid de norske og de danske representantene bli bestemt gjennom en åpen kvalifisering på nett. Mer informasjon om kvalifiseringen kan du finne på Nordic Championships offisielle hjemmesider.

Slik vil den norske kvalifiseringen foregå

  • Counter-Strike: GO

Settes i gang søndag 30. oktober, klokken 12:00. Påmelding skjer via ESEA sine nettsider. Vinnerlaget sikrer seg en plass i hovedturneringens semi-finale.

  • Hearthstone

Settes i gang lørdag 5. november, klokken 12:00. Påmelding skjer via Challonge sine nettsider. Vinneren sikrer seg en plass i hovedturneringens semi-finale.

  • Starcraft II

Settes i gang lørdag 12. november, klokken 12:00. Påmelding skjer via Challonge sine nettsider. Vinneren sikrer seg en plass i hovedturneringens semi-finale.

Les også
Anmeldelse: StarCraft II: Legacy of the Void

Siste fra forsiden