Nordmann gjør det sterkt i LCS

Erlend «Nukeduck» Holms lag Lemondogs er med i toppen.

LCS Europa var på tur til Tenerife i helgen, og foran det ivrige, spanske hjemmepublikummet var nordmannen «Nukeduck» toneangivende for sitt lag.

I den første kampen gikk det derimot ikke helt veien for Lemondogs. De fikk til en meget god start mot russerne i Gambit, tok tidlig to tårn fra russernes side, og skaffet seg en veldig godt utgangspunkt. Russerne, anført av stjernene «Diamond» og «Alexich» viste derimot hvorfor de regnes for å være blant de aller beste spillerne i verden. Gambit dominerte kampen, kontrollerte kartet og vant til slutt med sluttsifrene 23-6.

Skuffende spansk første dag

Lemondogs, Fnatic, Alternate og SK Gaming har alle spanjoler på sine lag. Til tross for energiske heiarop fra de spanske tilskuerne endte den første dagen med kamper med tap for alle spanjolene. Dag to skulle derimot bli annerledes.

Den første spanske seieren var det Fnatic som stod for. Mot Meet Your Makers fikk de tidlig overtak og så seg aldri tilbake. Dermed kunne spanjolen på laget, «xPeke», endelig gi hjemmepublikummet en seier de sårt ventet på.

Neste kamp stod mellom Lemondogs og Ninjas in Pyjamas, som viste meget imponerende spill mot Alternate første dagen. Dette brydde derimot nordmannens lag seg lite om, og dominerte kampen fullstendig fra start til mål. Etter drøye ti minutter hadde Lemondogs full kontroll på kartet, de hadde ødelagt flere av tårnene til motstanderen og begynte å få en god ledelse. Holm spilte med helten Twisted Fate, og hans mobilitet var avgjørende flere ganger i løpet av kampen. «Mithy», nordmannens spanske lagkamerat, kunne fornøyd ta imot hyllest fra tilskuerne.

«Nukeduck» i sentrum

For å toppe den spanske triumfen på dag to vant både Alternate, med «Araneae», og SK Gaming med «ocelot» sine kamper. Dermed kunne de spanske tilskuerne juble for fire seiere den andre dagen.

Den tredje dagen skulle avsluttes med Lemondogs mot Alternate. Tidligere hadde SK Gaming vunnet over Ninjas in Pyjamas, Fnatic slod Gambit BenQ og Evil Geniuses vant over Meet Your Makers. Et allerede tilfreds spansk publikum, med tre seiere allerede den tredje dagen, fikk se en forrykende siste kamp der nordmannen «Nukeduck» til tider dominerte kampen.

Han spilte helten Fizz, og gjennom hele kampen gjorde han hakkemat av motstanderne sine. Godt hjulpet av spanjolen «Mithy», som spilte en veldig god kamp, fikk nordmannen gang på gang tak i motstanderne og vist de hvem som var best. Etter en 54 minutters intens kamp kunne Lemondogs heve armene i været og ta imot hyllest fra tilskuerne.

Under kan du se kampen mellom Lemondogs og Team Alternate:


Les også
Fans har skapt eget StarCraft II-eventyr

Dermed avsluttet de en tett, spennende og innholdsrik uke seks i den offisielle League of Legends-serien. Den europeiske serien er så langt svært jevn, og fire lag ligger nå helt likt med fire gjenstående uker å spille kamper på. De fire andre lagene ligger heller ikke langt etter, og det skiller kun tre seiere fra topp til bunn.

Siste fra forsiden