En av de lette i King of Nordic

Norge forsvarer King of Nordic for tredje gang - les hva de sa etter seieren forrige uke

Ny uke, nytt sluttspill for den regjerende troneinnehaveren.

Raymond «RashiiiE» Nilsen og En av dette lette vant King of Nordic for andre gang på rad.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR EN AV DE LETTE

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Raymond «RashiiiE» Nilsen
Jon Erik «ztk» Øygarden
Haakon «Radifaction» Tholo
Kristian «akEz» Kornbakk

Oppdatering 15.02: Også denne fredagen skal En av de lette spille i King of Nordic, da for å forsøke å ta tronen nok en gang. Se King of Nordic-sluttspillet fredag kveld. Norge spiller cirka klokken 22:30 »

I denne saken leser du hva laget sa etter seieren forrige runde.

Opprinnelig sak følger.

En av de lette fosser videre i den nordiske turneringen King of Nordic. Forrige fredag vant mikslaget turneringen overbevisende og skulle fredag forsvare tronen.

Sist Norge vant King of Nordic var det Datakrigerne som stod bak triumfen helt tilbake i 2017.

Den prøven bestod En av de lette med glans. Som ventet ble det ikke like enkelt denne uken, og Haris «H4RR3» Hadzic sa følgende før fredagens sluttspill.

– Seieren viser ikke så veldig mye ettersom de lagene skal vi slå hver gang, men tror nok kanskje svenskene eller danskene kommer til å stille sterkere for å prøve å slå oss, noe som er bra.

Se King of Nordic-episoden i reprise her »

– Vi gjorde noen avgjørende feil tidlig som anti-terrorister

Denne uken var det Sverige, med kjente spillere som Adam «WolfY» Andersson og Fredrik «elo» Annerström i spissen som fikk lov til å yppe seg mot det norske håpet. Etter en jevn første halvdel dro Norge kraftig i det andre halvdel gikk i gang og sikret seg raskt en komfortabel 16-11 seier.

Seieren gjør at En av de lette nå har vunnet turneringen for andre gang på rad og stikker igjen av med 4 800 kroner. Med det er de ett steg nærmere jackpotten på 24 300 kroner, dersom de går seirende ut fire uker på rad.

– Det å vinne turneringen andre uke på rad var gøy det, vi er fem vinnerskaller som hadde god stemning gjennom hele matchen og hjalp hverandre, sier Raymond «RashiiiE» Nilsen i En av de lette.

Den tidligere Apeks-spilleren mener laget inviterte motstanderen inn i kampen i første halvdel.

Les også
Oilers frigir Counter-Strike-laget
Haakon «Radifaction» Tholo storspilte da Norge tok tilbake tronen forrige uke.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

– Fra vårt synspunkt så gjorde vi noen avgjørende feil tidlig som anti-terrorister, da merker man motstanderne får selvtillit og kjører opp tempoet. Uansett om de startet bra så var det aldri noen antydning til stress eller noen som bar preg av det. Før andre halvdel starta så antydet vi at de blir å slite som anti-terrorister grunnet spillestilen deres, og det så ut til å stemme nokså bra. Alle hadde god kommunikasjon og vi valgte bare å skru opp tempoet med noen justeringer som gjorde at de ble satt ut av spill slik at kampen gikk vårt favør, forklarer Nilsen.

Han røper også at laget trolig vil stille med den samme lagoppstillingen neste uke og sikter seg inn mot en ny uke som regjerende mester.

– Nå som vi har sikra seieren to uker på rad så øyner vi så klart jackpotten, men vi lar oss ikke stresse av den grunn. Alle spiller for å ha det gøy og presteresitt beste. I tillegg har «Radifaction» siktet seg inn på å droppe 40 frags og dra inn en rolig 2,36 rating neste fredag, avslutter Nilsen med et glimt om øyet.

Siste fra forsiden