Norge i Dirt 3

Neste spill i den populære rallyserien stikker innom vårt eget land.

Codemasters har lagt ut en utviklingsdagbok fra Colin McRae: Dirt 3, og der har de blant annet røpet at spillerne får ta turen til Norge.

Utviklerdagboken.

Som forventet betyr inkluderingen av Norge at vi får kjøre på snø og is (i tillegg til den vanlige blandingen av gjørme, grus og asfalt). Vi får også kjøre i ulike typer vær, som regn og snø.

Norge er forresten ikke det eneste nye stedet vi får kjøre bil på. Andre nyheter er Finland, Kenya og den amerikanske staten Michigan. Klassisk rally skal representere cirka 60% av spillets karrieremodus, og totalt loves vi 32 rallyetapper, samt seks «head to head»-baner.

Ellers loves vi massevis av bilmodeller, inkludert årets WRC-utgaver av Ford Focus og Citroen C4. Fra neste års mesterskap får vi WRC-utgaven av Ford Fiesta. Utviklerne snakker også om massevis av klassiske rallybiler, inkludert Ford Escort og Mini Cooper.

Utviklerne mener også at de har en god balanse mellom realisme og tilgjengelighet, og at alle typer spillere skal kunne ha det moro med Dirt 3. Dermed er det bare å glede seg til spillet kommer i 2011.

Siste fra forsiden