Norge i Football Manager 2005

Sports Interactive har akkurat kunngjort en rekke nye detaljer om Football Manager 2005. Blant annet er det nå bekreftet at Norge blir godt representert i spillet.

Football Manager 2005 vil komme med 51 spillbare land, og til sammen blir det 345 ligaer med totalt 5002 klubblag med i spillet. I tillegg får vi landslag (tre typer - førstelaget, U21 og U19) fra 94 land, samt 16 olympiske landslag (U23). Dette betyr totalt 298 landslag og dermed 5300 spillbare lag totalt.

Når det gjelder de ulike landene vi får spille ligafotball i er det ikke så mange overraskelser å finne. De aller fleste store lagene er tilgjengelig, og alle de nordiske landene er representert (til og med Island). I Norge ser det ut til at du kan spille alt fra andredivisjon til tippeligaen, så de aller fleste av oss vil kunne bli trener for laget i sitt hjerte. England er naturligvis også med, og her er alle de seks øverste divisjonene representert.

For den komplette listen med lag (samt mer statistikk) kan du besøke forumet til Sports Interactive, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden