En av de lette i King of Nordic

Norge kan ta jackpoten i kveldens King of Nordic

Første gang på veldig lenge et norsk lag kan stikke av med jackpoten på over 40 000 norske kroner.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

For første gang på lenge kan Norge stikke av med jackpoten i King of Nordic, noe som betyr 40 000 norske kroner servert på sølvfat. Premisset? Vinne kveldens finale som spilles cirka klokken 22:30.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag kveld. Norge spiller cirka klokken 22:30 »

DISSE SPILLER FOR EN AV DE LETTE

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Raymond «RashiiiE» Nilsen
Jon Erik «ztk» Øygarden
Haakon «Radifaction» Tholo
Kristian «akEz» Kornbakk

Haris «H4RR3» Hadzic i En av de lette sier at laget håper de kan stikke av med jackpoten i kveld.

– Det hadde vært digg for alle guttene å få seg litt ekstra cash, og litt prestisje samtidig som det viser at vi kan vinne King of Nordic om vi virkelig vil. Sist jeg husker Norge vant på ærlig vis var et par år siden. Tror også at folk kommer til å respektere norske lag mer enn før, da vi ble sett på som lette å slå og juksemakere, et image vi hjelper å fikse nå, forteller Hadzic.

– «Magisk» har jo spilt King of Nordic

Vi spurte Hadzic hvorfor han tror at mange gode norske spillere og lag dropper King of Nordic. Han har en teori.

– Jeg tror mange av de bedre spillerne i Norge føler de er for gode for King of Nordic, og derfor ikke vil spille. Vi er bare en gjeng som liker å spille sammen, så hvorfor ikke spille denne turneringen for moro skyld, og få penger for det, spør Hadzic før han fortsetter.

Emil «Magisk» Reif spiller til daglig for verdens beste Counter-Strike-lag, Astralis. Tidligere deltok også han i King of Nordic.
HLTV.org

– Dette har vært en arena for mange gode spillere som sitter og spiller i major-turneringen akkurat nå, og faktisk har vunnet en major også («Magisk» i Astralis, journ. anm.) Jeg synes folk burde sette pris på at man kan spille King of Nordic.

Hadzic sier at erfaring er viktig for å nå langt.

– Erfaring er en stor del av gamet. Men som sagt så spiller vi siden vi alle er etablerte fra før, og egentlig bare ser på det hele som moro og en sjanse til å tjene litt penger.

Om laget skal stikke av med kveldens premie så spøker Hadzic litt om hva de skal gjøre, og hvordan de skal feire.

– Det hadde vært tøft å kunne si videre til sine barnebarn at man har vært den ubestridte kongen av Norden. Jeg vet ikke hvordan de andre eventuelt skal feire, men jeg skal få kost meg med familien i helgen, og tror de andre skal få feiret på sin måte de også.

Les også
Den neste Counter-Strike-majoren arrangeres i Stockholm

– Kommer dere til å delta flere ganger?

– Det kommer helt an på, om vi føler for det og alle har tid så kanskje, men det får vi ta når den tid kommer, avslutter Hadzic.

Siste fra forsiden