Norge representert på ESWC

Om ikke lenge går Electronic Sports World Cup av stabelen, og Norge representeres av elleve spillere som reiser til Paris.

29. juni braker det løs i Paris. Etter omfattende verdensomspennende kvalifiseringsrunder går finalen i Electronic Sports World Cup av stabelen, og Norge representeres av totalt elleve spillere. Disse skal konkurrere om en premiepott på 400000 dollar (omtrent 2,5 millioner norske kroner).

Den norske delegasjonen er fordelt på to lag og en enkeltspiller. Jentelaget Team-Fainted og guttelaget Team Aftermath stiller i Counterstrike, mens Olav Undheim (Creolophus) stiller i Warcraft 3. Dessverre ser det ut til å ha vært problemer med kvalifiseringen til TrackMania Nations-turneringen, tross svært sterk interesse for dette spillet (utviklet spesielt for ESWC) her til lands.

Totalt kommer 800 spillere fra femti land til å møtes til dyst i The Palais Omnisports of Paris Bercy i Paris. Det store innendørs arenaanlegget har plass til 15000 tilskuere samtidig, og arrangørene venter at ESWC totalt vil bli besøkt av over 40000 tilskuere. Handlingen, som foregår på seks scener, kan sees på syv storskjermer, og den største er på 250 m².

Mer informasjon om ESWC kan du få på arrangementets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden