King of Nordic

Norge vant King of Nordic – første gang på 20 måneder

Jonatan «ruyter» Ruyter og gutta klarte endelig å bryte den norske forbannelsen.

Jonatan «ruyter» Ruyter er storfornøyd med seier mot både Danmark og Finland i finalene.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Med nok en helg i møte er også denne ukens King of Nordic ferdigspilt, og for første gang på nesten to år er det et norsk lag som stikker av med seieren. Laget ble dermed automatisk med i kampen om en førstepremie på 40 000 kroner til sammen dersom de klarer å holde seg på tronen uavbrutt i fire uker.

LES OGSÅ: – Endringen gjør at flere får prøvd seg hver bidige uke

DISSE REPRESENTERTE NORGE

Vis mer

Jonatan «ruyter» Ruyter
Sondre «fibb0» Gjerde
Genesis «envi» Crisostomo
Aslak «kalsa» Svensen
Emil «kaas» Kaasa

Det norske mikslaget består av flere velkjente norske fjes, deriblant førstedivisjonsspilleren Jonatan «ruyter» Ruyter, som forteller om en positiv opplevelse med laget.

– Vi har jo hatt mange muligheter til å vinne tittelen tidligere, så man kan vel si at det var på tide at Norge fikk tronen tilbake nå snart. Det var uansett veldig deilig å kunne stikke av med seieren for en gangs skyld.

Lagmoralen er på topp

Jonatan «ruyter» Ruyter er storfornøyd med seier mot både Danmark og Finland i finalene.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Ruyter og samtlige av lagkameratene har deltatt i King of Nordic kvalikene og finalene tidligere, men hvorfor det er nettopp denne femmeren som går hele veien er det kun spillerne selv som har svaret på.

– Vi er en god gjeng med kompiser, så det å ha det gøy mens vi spiller har blitt en veldig viktig del av hvorfor vi spiller som vi gjør. Lagmoralen er på topp for hver eneste kamp, og når spillerne i tillegg treffer skuddene som trengs er det faktisk ikke så vanskelig som man skal ha det til, forteller Ruyter.

Gjengen er den første norske femmeren til å stikke av med pengepremie i King of Nordic siden februar 2019, da proffspillere som «H4RR3», «Marcelious» og «Truth» spilte og dominerte i sesong 13 av ligaen.

– Det er klart at det ligger litt stolthet i å representere Norge, og faktisk slå både Danmark og Finland i finalene. Det at ingen andre norske lag har klart å vinne King of Nordic siden de virkelig store gutta regjerte er selvfølgelig litt trist, men forhåpentligvis var dette starten vi trengte slik at det kan komme flere norske seire fremover, avslutter Ruyter.

LES OGSÅ: King of Nordic endrer på turneringsformatet - kjører kvalik hver uke

Sist gang Norge dominerte den King of Nordic tidlig i 2019 var det ikke mulig for andre norske lag å kvalifisere seg til finalene så lenge et norsk lag allerede satt på tronen, men grunnet endringer tidligere denne sesongen har alle nå fått muligheten til å bli med på moroa.

Dermed kan til og med ditt lag melde seg på, og være med i kampen om Norden og store summer i pengepremier. Kvalifiseringer spilles hver søndag klokken 15:00, og opp til 32 norske lag kan melde seg på hver uke, hvor kun ett lag går videre til de skandinaviske finalene. Har du og ditt lag det som trengs for å være med i kampen om tronen? Husk å melde dere på før søndag 14:00.

Les også
To norske Counter-Strike-profiler legger opp

Registrer ditt lag til King of Nordic kvalifisering her »

Siste fra forsiden