Norsk band i Burnout: Revenge

EA har fortalt at låten Bundy fra norske Animal Alpha skal være med på både Burnout: Revenge og NHL 06.

Tidligere i år ble Animal Alpha stemt frem via NRK Petres Urørt-konkurranse til å få en låt med i det kommende Burnout-spillet, Burnout: Revenge. Nå er avtalen ferdigforhandlet og låten Bundy klar for spillet. Christian Wibe fra Animal Alpha er tydeligvis fornøyd med de gode nyhetene, og har denne kommentaren:

- Helt Rått! Den dagen vi smadrer biler i nærmeste fjellvegg akkompagnert av vår egen musikk blir en gledens dag. Ikke minst er det en fantastisk mulighet til å få vist oss internasjonalt.

EA er tydeligvis svært fornøyd med låten, og har kunngjort at den også vil bli brukt i NHL 2006, som utvilsomt blir en storselger i USA. Aimar Niedzwieki, som er markedsføringssjef i EA Norge, forteller at de er stolte av å få med i spillet så spennende norsk musikk som bandet representerer, og er i tillegg glade for at de kan bidra til å gjøre bandet kjent globalt.

Burnout: Revenge, fra det britiske utviklerstudioet Criterion, kommer på markedet i september, og skal etter planen lanseres til Xbox og PS2.

Siste fra forsiden