Battlefield 4

Norsk Battlefield 4-turnering i hele mars

Trønderbataljonen feirer 11 år med kuler og krutt.

DICE, EA

Med ESL som hovedaktør for konkurransemiljøet i Battlefield 4 har det ikke vært mangel på ting å henge fingrene i. Ukentlige Go4BF4-turneringer, Country Championship og storsatsingen European Major Series er noe av det eliten i Battlefield 4 har å bryne seg på.

Men hva med oss her hjemme? Når vi ikke deltar selv eller følger med på det som skjer på kontinentet, hva gjør vi da?

Første norske initiativ med størrelse

Med unntak av et par lokale LAN-turneringer og Battlefield.nos BigWar-satsing der to store, sammensatte lag møtes, har det vært få norske konkurransebaserte initiativer når det kommer til Battlefield 4. Dette skal Trønderbataljonen nå gjøre noe med.

Svaret er en PC-basert turnering bestående av tre kveldsturneringer som leder opp til en finale. Den første kveldsturneringen går av stabelen 5. mars, og deretter følger en ny runde hver uke. Gjennom de tre innledende rundene vil man kunne opptjene seg poeng basert på hvilken plass man får, og de åtte lagene med mest poeng møtes til finale 26. mars. Det blir premie til vinnerne, men hva det blir er ikke enda annonsert.

– Turneringen er åpen for alle, og selv om du ikke har et lag, så kan du likevel melde deg på og bli plassert sammen med et lag, forteller Ole Martin «Dande» Bernhardsen, leder for Trønderbataljonen i en pressemelding.

Direktesendinger hver onsdag i mars

Turneringen er i hovedsak for norske klaner, men det er tillat med utenlandske spillere, så lenge fire av fem på laget ditt i hver kamp er norske. Han kan også fortelle at det blir direktesendinger med erfarne kommentatorer og konkurranser hver onsdag i mars.

Det vil spilles fem-mot-fem uten kjøretøy i «Domination»-modusen, som har blitt defakto-standard for konkurransemiljøet.

Om klanen din kunne tenke seg å være med, eller du har en gjeng kompiser som vil prøve seg på konkurransespilling i Battlefield 4 kan du melde på laget ditt via nettsidene til Trønderbataljonen.

Vil du sette opp din egen turnering i et valgfritt spill? Bruk gjerne vårt åpne turneringssystem »

Siste fra forsiden