Counter-Strike: GO / King of Nordic

Norsk fiasko mot söta bror

Ingenting fungerte for Rival EK i King of Nordic.

Håkon «hk0n» Kvande og resten av spillerne i Rival møtte veggen mot Sverige. Her er han avbildet under Telenorligaens sluttspill, høsten 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILTE FOR RIVAL:

Vis mer

Tommy «tomzey» Weierød
Erik «truth» Hansen Dyrnes
Håkon «hk0n» Kvande
Endre «phrzer» Solhaug
Håkon «Hallzerk» Fjærli

Tradisjonen tro ble King of Nordic avholdt fredag kveld, og Norges representanter var Rival EK. Etter å ha vunnet sin kvalifisering mot Island, skulle guttene i Rival spille mot Sverige, men her møtte de veggen og gikk på et stort tap.

Sverige klarte forøvrig ikke å ta seg hele veien til finalen, som ble spilt mellom Danmark og Finland. I likhet med forrige runde av King of Nordic stakk finnene av med seieren også denne gangen. Ettersom finnene har stått som kongene på haugen for tredje runde på rad, utløste de jackpoten, og stakk av med 18 000 kroner.

Klasseforskjell i ørkenen

SLIK ENDTE SJETTE RUNDE AV KING OF NORDIC:

Vis mer

1. Finland
2. Danmark
3. Sverige
4. Norge
5. Island

Kampen mellom svenskene og nordmennene ble utspilt på det velkjente kartet Dust 2. Svenskene stakk tidlig av med ledelsen som terrorister, og Rival-spillerne klarte ikke å ta rundepoeng før kampens sjette runde. Nordmennene klarte derimot ikke å holde på flyten, og det skulle ta laget enda syv runder før de klarte å sikre seg nye rundepoeng. Lagene gikk til pause på stillingen 12-3, favør svenskene.

I kampens andre halvdel så det norske laget ut til å ha mistet all tro på kampen, og svenskene stakk enkelt av med seieren etter de fire første rundene. Kampen endte 16-3, favør svenskene. Opptak av kampen kan du se i videospilleren nedenfor.

Opptak av kampen mellom Norge og Sverige i fredagens runde av King of Nordic

Siste fra forsiden