Norsk kvalifisering til VM i Halo

22. november starter den første kvalifiseringsrunden i NM for Halo på PC i Norge. Vinneren får en sponset tur til VM i Los Angeles i januar hvor du har mulighet til å vinne ære, berømmelse og mange fete premier.

For kort tid siden ble Halo - et av de mest populære skytespillene på Xbox - lansert for PC. Nå arrangerer Microsoft, i samarbeid med Colosseum Spillsenter i Oslo og Cyberhouse i Drammen og Bergen, kvalifisering til VM i Halo for PC. De fire beste fra hver kvalifisering går videre til en NM-finale i Oslo.

- Jeg tror Norge har muligheten til å stikke av med seieren. Det er enorm interesse for dette spillet, og mange er utrolig hvasse på å leve seg inn i rollen som Master Chief. Men det blir helt klart en tøff kamp. I utlandet finnes det mennesker som lever av å spille dataspill, sier Silje Thoresen, markedsansvarlig for spill i Microsoft.

Her er datoene:

  • 1. kvalifisering lørdag 22.november
  • 2. kvalifisering lørdag 6.desember
  • NM-finale lørdag 13. desember

Vinneren får en sponset reise til VM i Los Angeles 24.-25. januar 2004, hvor premiene til sammen utgjør verdier på mer enn 85 000 kroner. Microsoft vil dele ut utstyr og spill de som ikke nådde helt til topps i Norge.

For mer info om Halo for Windows Worldwide Championship-turnering er det offisielle nettstedet et bra sted å starte. Påmelding skjer ved henvendelse til det enkelte spillsenteret eller direkte via påmeldingsprosedyren til iGames.

PS: Vinneren av NM i Norge må være fylt 18 år, eller ha med seg en voksen ledsager for å komme til VM i Los Angeles.

Siste fra forsiden