Bjørknes Rocket League Fiesta

Norsk Rocket League-turnering med nettstudier som premie

Det hele starter 16. oktober. Påmeldingen er åpen.

Psyonix

Tirsdag 16. oktober starter Rocket League-turneringen som er sponset av Bjørknes Privatskole, kalt Bjørknes Rocket League Fiesta. Det spesielle med turneringen er nok premien, som er nettstudier til en verdi av 38 500 kroner til alle spillerne på det vinnende laget. Mange har spurt om dette kan gis bort til andre, noe Bjørknes Privatskole sier de ikke ønsker siden den er personlig.

BJØRKNES ROCKET LEAGUE FIESTA

Vis mer

Premien til vinnerlaget er nettstudier. Alle kan melde seg på så lenge man er norske statsborgere. Skolen arrangerer også en event på eget lokale hvor deltakere kan spille og følge med på.

Alle spillerne må være norske statsborgere, og alle kampene spilles i best av tre-format. De tre siste kampene spilles som best av fem.

Markedssjef Belinda Bruflat i Bjørknes Privatskole sier det skal bli morsomt å følge Rocket League Fiesta.

– Bjørknes Privatskole har i alle år hatt toppidretts- og idrettsutøvere som elever. Dette har vært elever som har kombinert studier med idrettskarrierer, og da har måttet være avhengig av at timeplanen går opp med trening. Nå ønsker skolen å følge samfunnsutviklingen, og satse på å nå målgruppen sin gjennom e-sport, forteller Bruflat.

Meld deg på Bjørknes Rocket League Fiesta her »

Ønsker å bli like gode som Sverige og Danmark

Bruflat sier at de ønsker å få Norge opp på samme nivå som sine naboer når det gjelder e-sport.

– E-sport har lenge vært stort både i Sverige og Danmark, hvor det har vært større
oppmerksomhet og fokus på oppbygging av unge utøvere. E-sport bør være likestilt med all annen type idrett, hvor det vektlegges trening på koordinasjon, reaksjonsevne og evnen til å konsentrere deg over lang tid, forteller Bruflat før hun snakker om viktigheten med fysisk aktivitet.

– Dette krever god fysisk form, kunnskap om ernæring og restitusjon. Dersom man har et sunt forhold til gaming kan sporten gi et godt grunnlag for videre jobbmuligheter der det vektlegges det å kunne samarbeide, kommunisere, organisere og tenke kreativt. Industrien åpner for mange nye arbeidsplasser, deriblant jobber utover programmering.

Bruflat lover mer fokus på e-sport.

– Som første skritt i i skolens inntog i e-sporten arrangerer vi i samarbeid med Gamer.no en Rocket League-turnering 16.oktober. Bjørknes Privatskole har i tillegg et event i kantina med spill-stasjoner for elever som vil delta. Der blir det også gratis mat og sending på storskjerm.

Siste fra forsiden