Counter-Strike: GO / First Person Lover Challenge

Norsk topplag hentet inn til internasjonal turnering i siste liten

Ninjas in Pyjamas har trukket seg fra First Person Lover Challenge.

LGB eSports fra venstre: Pål «Polly» Kammen, Joakim «jkaem» Myrbostad, Morten «zEVES» Vollan, Ruben «RUBINO» Villarroel og Håvard «rain» Nygaard.
Privat/HLTV/ESL

First Person Lover Challenge

Vis mer

fnatic
EnVyUs
HellRaisers
LGB eSports

Tirsdag formiddag ble det klart at Ninjas in Pyjamas av personlige grunner trekker seg fra FPL Challenge-turneringen. Turneringen er et samarbeidsprosjekt mellom Fragbite Masters og Björn Borg som en promotør for motespillet First Person Lover.

På sine Facebook-sider sier Christopher «GeT_RiGhT» Alesund følgende

– Jeg vil så gjerne spille i FPL Challenge-turneringen i dag, men på grunn av personlige grunner har jeg ikke mulighet til å stille, jeg håper dere forstår dette og at dere ikke vil være sint eller skuffet over avgjørelsen. Takk til alle som står bak turneringen som forstod avgjørelsen min. Jeg ønsker lagene som skal delta lykke til.

LGB overtar plassen

Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund i Ninjas in Pyjamas løfter pokalen på ESL Cologne i fjor.

Det ble også samtidig kjent på Fragbites hjemmesider at norske LGB eSports tar over plassen til Ninjas in Pyjamas og skal være med å kjempe om førstepremien på 50 000 svenske kroner. Dette vil være nok en fin mulighet for våre norske venner å vise seg frem mot gode lag før kvalifiseringen til ESL One Katowice som starter førstkommende helg.

Kampene som skal spilles starter i kveld i et dobbel eliminasjons-system. Det er ingen grupper og alle lag skal spille minst to kamper før finalen og bronsefinalen spilles onsdag kveld.

Kampene kan følges på Fragbite sin kanal her på GamerTV og vil bli kommentert av duoen Anders Blume og Auguste «Semmler» Massonat, kjent fra flere store turneringer og sin egen kanal RoomOnFire.

Her er kampoversikten:

Tirsdag 10. februar

TidLag 1 Lag 2Format
18:00 EnVyUsvs. HellRaisersBest av 1
19:00 LGB eSportsvs. fnaticBest av 1
20:00Taper kamp #1vs.Taper kamp #2Best av 3
22:30Vinner kamp #1vs.Vinner kamp #2Best av 3

Onsdag 11. februar

TidKampFormat
18:00BronsefinaleBest av 3
21:00FinaleBest av 3
Les også
aNimus er klare til å forsvare tabelltoppen

Siste fra forsiden