Norske Erlend «NukeDuck» Holm inn i profilert League of Legends-lag

Ninjas in Pyjamas gjør store bytter mot fjerde sesong av LCS.

Riot Games og Chris Yunker

Det svenske League of Legends-laget Ninjas in Pyjamas gjør store endringer i spillerstallen sin. Blant de nye spillerne finner man norske Erlend «NukeDuck» Holm, som blir lagets nye mid-laner.

Nordmannen er ikke den eneste tidligere Lemondogs-spilleren som går inn i NiPs nye spillerstall. Han får følge av Morten «Zorozero» Lyng Rosenquist og Alfonso «Mithy» Aguirre Rodriguez.

– Vi kom raskt til konklusjonen at, for å kunne være konkurransedyktige, så måtte vi etablere en ny kjerne av spillere. Vi gikk derfor inn for å sikre oss NukeDuck, ZoroZero og Mithy. Tre veldig sterke spillere fra LemonDogs, skriver Gustav M. «flabbert» Karto, Branding and Strategy Manager i NiP Gaming i en uttalelse på nip-gaming.se.

Store sko å fylle

Det er kun et par dager siden det ble kjent at den fremgangsrike mid-laneren Søren «Bjergsen» Bjerg gikk til det amerikanske laget TeamSoloMid. Samtidig ble det kjent at den tidligere kapteinen for NiP, Martin «Deficio» Lynge, skulle gå fra sin faste posisjon som spiller til å være trener for laget.

- Mens jeg elsker å spille, så har jeg en enda større lidenskap for ledelse og trene. Jeg har elsket hvert eneste øyeblikk av min spillkarriere, men jeg fikk et tilbud fra NiP som jeg rett og slett ikke kunne avslå, skriver Deficio i en uttalelse til NiPs hjemmesider.

Nå har de ledige plassene altså blitt fylt med nye spillere. I tillegg har en av NiPs tidligere spillere måtte forlate laget for å gjøre plass til nykommerne. Kevin «Kev1n» Rubiszewski står dermed uten lag.

Publikumsfavoritter

Det nye laget til Ninjas in Pyjamas kan sees i aksjon allerede 23. november, når de skal konkurrere i Intel Extreme Masters Cologne. De sikret seg plass i turneringen ved å vinne en publikumsavstemning, hvor de stakk av med hele 57,7% av stemmene. De skal kjempe mot tre andre LoL-lag om nesten 180 000 kroner.

Les også: League of Legends-kvalifiseringer ble plaget av nettangrep
Les også: Fikk du med deg disse LCS-øyeblikkene i år?

Siste fra forsiden