ESL Pro League

Norskeide Heroic vant ESL Pro League

Måtte ut i overtid på tre kart i maratonfinalen.

Seiersbilde etter søndagens maratonfinale.
Heroic/Twitter

DISSE SPILLER FOR HEROIC

Vis mer

Martin «stavn» Lund
Rasmus «sjuush» Beck
Casper «cadiaN» Møller (kaptein)
René «TeSeS» Madsen
Ismail «refrezh» Ali

Søndag ble finalen i ESL Pro League sesong 13 satt i gang. Der møttes russiske Gambit og norskeide Heroic, som har fem danske spillere på laget. Heroic ble tidligere i år kjøpt opp av Omaken og «Noobwork».

Heroic vant den tøffe, og lange best av fem-finalen, hvor det måtte overtid til på tre av fem kart. På det tredje kartet, Train, ble det spilt hele fire overtider. Finalen varte i hele sju timer. Heroic stakk dermed av med førstepremiepotten på over 1,7 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: «Noobwork» og Omaken kjøper et av verdens beste CS:GO-lag

Heroic-kaptein Casper «cadiaN» Møller var veldig fornøyd etter finalen, og uttalte følgende til HLTV.org.

– Det var en veldig lang kamp. Veldig intenst. Gambit ga oss kamp helt til døra, og de spilte veldig bra. De var på forhånd regnet som det beste laget i turneringen, og dette er vår første turnering. Dette må nesten være Counter-Strike-historie.

– Største jeg har vært med på

Joachim «Noobwork» Haraldsen er stolt av laget sitt.
Heroic/Omaken

Administrerende direktør i Omaken, som eier Heroic, Joachim «Noobwork» Haraldsen var meget fornøyd etter seieren søndag.

– Dette er noe av det største jeg har vært med på innen gaming. Ikke bare var det en enormt spennende og ikke minst jevn finale, men det var også første finale siden oppkjøpet av Heroic. Den avslutningen av «cadiaN» var helt ekstrem, det MÅ jo bli årets «play». Videre vil jeg gi han og laget mye kudos for å ha klart dette med to nye spillere på laget. Det viser at Heroic er en veldig inkluderende og pedagogisk god klubb med enormt godt samhold. Nå gleder vi oss til BLAST, og skal sørge for å representere Norden også der på en god måte.

Siste fra forsiden