Nu-Generation kunngjør Origin of the Species

Dette er historien om en campingtur som går galt. Fryktelig, fryktelig galt. Alt takket være et hemmelig militært eksperiment satt i scene av den amerikanske hæren.

En uskyldig campingtur i Nevadaørkenen blir en kamp på liv og død når en hemmelig avdeling av den amerikanske hæren setter i gang testingen av et nytt biologisk våpen. Eksperimentet deres heter Project G.I.Ants, og går ut på å mutere vanlige insekter og parasitter, for å forvandle dem fra relativt harmløse insekter til dødelige soldater. Eksperimentet går naturligvis helt på trynet, og livene til de åtte unge campingturistene, samt innbyggerne i en liten ørkenby, blir nå forandret for alltid.

Origin of the Species er et tredjepersons actioneventyr hvor du spiller ei ung jente som kaller seg "Dirt". Hun våkner opp i en fengselscelle i det som ser ut til å være New York, og må finne ut hvorfor hun er der, hva som skjedde med vennene hennes, og hvordan hun kan redde dem fra den galskapen de nå er fanget opp i. I tillegg til å måtte kjempe mot topptrente soldater, som prøver å få henne og andre vitner til å holde kjeft (ved å skyte dem, selvfølgelig), vil hun også møte de skremmende resultatene av det feilslåtte eksperimentet.

Heldigvis ser det ut som Dirt vet hva hun skal gjøre når kulene begynner å fly rundt ørene hennes, og spillet kommer med ti spesielle offensive og defensive bevegelser som i tillegg kan kombineres for å maksimere ødeleggelseskraften deres. Hvis du foretrekker skyting fremfor nevekamp kan du glede deg over mer enn 20 mer eller mindre tradisjonelle våpen, inkludert SMG, RPG, Pheromone Gun og Graviton Beam.

Spillet inneholder også enkelte rollespillelementer, slik at du gjennom spillets gang kan skreddersy spillkarakteren din. I tillegg kommer det med en rekke vennlige mennesker som du må samarbeide med, og som du kan prøve å hjelpe (noe som ikke er uten risiko, men belønningen kan være verd det). Som et hvert moderne 3D-spill med respekt for seg selv skryter dessuten Origin of the Species av realistisk fysikk, ragdollanimasjoner og brukbare kjøretøy.

Noen utgivelsesdato er ikke klar enda, og for øyeblikket har de britiske utviklerne i Nu-Generation kun skaffet seg en nordamerikansk distribusjonsavtale, men spillet ser såpass lovende ut at vi håper å få se det i vår del av verden etter hvert.

Siste fra forsiden