Ny alpha-versjon av TrackMania SpeedUp!

Tidligere denne uken lanserte Nadeo den tredje alpha-versjonen av TrackMania SpeedUp!

TrackMania SpeedUp! er en gratis ekspansjonspakke til TrackMania. SpeedUp! gir banedesignere mye mer frihet enn tidligere, takket være en hel haug nye byggeklosser. I tillegg har redigeringsverktøyet blitt mer fleksibelt, noe som gir kreative designere flere muligheter. Nå er det også mulig å lage sine egne kampanjer, som kan distribueres over nettet.

Ellers tilbyr SpeedUp! blant annet et verktøy hvor du kan male bilen din, samt flere gameplaymessige endringer og forbedringer. De som spiller på nettet kan blant annet glede seg over et innebygd rangeringssystem, og brukergrensesnittet inne i selve spillet har også blitt endret siden sist. Den nyeste alpha-versjonen kommer også med noen nye tekstursett til landskapene (alle med et visst julepreg) og nye "skins" til bilene.

Det er viktig å få med seg at SpeedUp! er langt fra ferdig - det dere kan laste ned nå er den tredje alpha-versjonen, og denne er full av små og store feil som må rettes. Om du finner slike feil, kan du rapportere dem på det offisielle forumet til spillet. Det er også verd å merke seg at du ikke må installere denne i samme mappe som du har installert spillet. Dermed kan du når som helst gå tilbake til den vanlige utgaven av TrackMania, uten å måtte installere noe på nytt.

Du finner TrackMania SpeedUp! alpha 3 på det offisielle nettstedet til spillet (skroll ned til bunnen av siden for å finne alle relevante lenker). TrackMania SpeedUp! er den andre gratisekspansjonen til TrackMania, og den ferdige versjonen skal lanseres samtidig med TrackMania Sunrise, til våren.

Siste fra forsiden