Ny Bone-demo ute

Telltale Games har gitt ut en ny og forbedret demo av den første episoden i Bone-serien.

Telltale Games lanserte for en tid tilbake den første episoden av deres spillmatisering av Bone-bøkene fra den amerikanske tegneserieforfatteren Jeff Smith. Mange kritiserte den første demoen av spillet for å være for kort og gi et litt for dårlig inntrykk av selve gameplayet.

Nå har Telltale Games lyttet til kritikerne, og lansert en ny demo. Denne lar deg spille i en halvtime før du blir nødt til å kjøpe fullversjonen for å fortsette spillingen. I tillegg gir den deg mulighet til å hoppe over arkadesekvensene i spillet, om du har problemer med dem.

Bone: Out from Boneville er det første spillet i en serie episodiske eventyr basert på tegneseriebøkene om Bone. Spillet er et eventyrspill i klassisk LucasArts-stil, og benytter seg av et "pek og klikk"-kontrollsystem. Spillet koster deg ca. 130 kroner (direkte nedlasting fra Telltale), og kommer med 2-4 timers underholdning.

For å installere den nye Bone-demoen må du besøke Telltale Now. Telltale Games har også gitt ut litt mer informasjon om fremtiden til Sam & Max-franchisen, som du finner på nettstedet deres.

Siste fra forsiden