Ny Counter-Strike-server på Gamer.no

Vi feirer 280 000 drap ved å sette opp en ny Counter-Strike: Source-server på Gamer.no.

Etter at vi satte opp to Counter-Strike: Source-servere i sommer, har over 10 000 brukere logget seg på og drept hverandre over 280 000 ganger.

Skjermbilde fra Counter-Strike: Source.

Nå setter vi opp en tredje server for 32 spillere, hvor ni ulike brett går i rotasjon. Brettene er: Siege, Assault, Train, Dust, Office, Italy, Chateau, Nuke, Prodigy og Militia. Forslag til andre brett mottas med takk i forumet, men gjerne med begrunnelse.

Som i den dedikerte serveren for Dust2-kartet, aktiveres noen datastyrte motstandere, slik at det alltid er minimum seks spillere på serveren. Når en bruker kommer inn forsvinner en «bot», og motsatt.

Her er våre tre Counter-Strike: Source-servere:

  • Gamer.no #1 - GunGame Turbo (cs1.spillverket.no)
  • Gamer.no #2 - Dust2 Only (cs2.spillverket.no)
  • Gamer.no #3 - All Maps (cs3.spillverket.no)

Statistikksystemet på stats.spillverket.no er oppdatert med den nye serveren, og logger hver eneste bevegelse som blir gjort. Her kan man blant annet se hvor flink du er som enkeltspiller, eller hvor godt laget ditt gjør det. Du kan også få statistikk over hvilke våpen, handlinger eller brett som er mest populære.

Alle ferske og erfarne spillere er hjertelig velkommen til å spille på våre servere. Det viktigste er at man oppfører seg pent, i henhold til Kardemommeloven. For å sørge for at alle gjør nettopp det, har vi frivillige moderatorer. Hvis du ønsker å hjelpe som moderator på spillserverne, så sender du en forumbeskjed til Tor Henning Ueland med kort informasjon om deg selv, din erfaring som spiller eller moderator, samt alder.

Siste fra forsiden