Cyberpunk 2077

Ny Cyberpunk 2077-video viser frem ulike spillestiler

CD Projekt RED byr også på mer av spillverdenen, ulike gjenger og Keanu Reeves.

Som lovet holdt CD Projekt RED en direktesendt Cyberpunk 2077-presentasjon fredag kveld, med blant annet nye videoklipp fra spillet. For alle som gikk glipp av presentasjonen har utvikleren nå lastet den opp på YouTube, og du kan se den i videovinduet over.

Spill som du vil

Cyberpunk 2077 byr på et omfattende progresjonssystem, som lar deg bygge en spillestil som passer for deg.
CD Projekt RED

Videoen, kalt Cyberpunk 2077 – Deep Dive, er en redigert utgave av det journalister og andre bransjefolk fikk servert på årets Gamescom-messe. Ifølge CD Projekt RED er den kuttet ned for å begrense spoilere, men for de som ønsker å oppleve alt i spillet på egenhånd påpeker utvikleren at det fortsatt henger igjen enkelte avsløringer.

Det vi får se er et glimt av de mange ulike måtene man kan spille Cyberpunk 2077. Gjennom spillets omfattende progresjonssystem kan du for eksempel bygge en «strong solo»-figur, som er designet for å takle fiender i nærkamp. Foretrekker du sniking kan du sette opp en «netrunner»-stil, med evner som lar deg knekke motstanderne med hacking.

Det finnes ingen rett eller gal vei, og du kan fritt kombinere ulike evner for å skape den spillestilen som passer deg. Dette strekker seg også videre til den innledende prosessen der du velger hvordan figuren din skal se ut og hvilken personlige bakgrunn den har.

Videre byr Deep Dive-videoen på mer av spillverdenen, nærmere bestemt et område av Night City kalt Pacifica. Blant de mange som holder til i bydelen er to rivaliserende gjenger, Animals og Voodoo Boys, som spillere får stifte bekjentskap til etter hvert. Videoen introduserer også enda en organisasjon, og byr på nye glimt av Keanu Reeves-figuren Johnny Silverhand.

Les også: Cyberpunk 2077 kommer til Google Stadia »

Siste fra forsiden