Cyberpunk 2077

Se de nye skjermbildene fra Cyberpunk 2077

Og snart får vi også en ny video fra spillet.

CD Projekt RED

I forbindelse med Gamescom-messen har utvikler CD Projekt RED servert oss et nytt knippe skjermbilder fra Cyberpunk 2077 – et spill det er rimelig å påstå er blant de aller mest etterlengtede titlene som kommer ut neste år.

De nye bildene, som du kan se nederst, viser oss mer av miljøene i spillet, og vi får også en forsmak på noen av kjøretøyene, blant annet en lettere heftig motorsykkel.

Litt tidligere, helt i begynnelsen av Gamescom-messen, leverte CD Projekt RED et annet sett av bilder som både gir oss litt innsikt i dialogsystemet og flere glimt av omgivelsene.

Slipper snart ny video

CD Projekt RED

I tillegg til dette har utvikleren nå kunngjort via spillets hjemmesider at det vil komme en 15-minutters video fra spillet som legges ut på den offisielle Twitch-kontoen til CD Projekt RED.

Videoen kommer på fredag 30. august klokken 20:00 og vil by på det samme innholdet som vises til journalister på Gamescom-messen.

Cyberpunk 2077 slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 16. april 2020 og er etter alt å tyde et spill som utvikleren har høye ambisjoner med. Rundt 400 personer, dobbelt så mange som var med å utvikle det kritikerroste The Witcher 3, jobber med spillet.

Av andre opplysninger som har dukket opp den siste tiden vet vi at Keanu Reeves skal spille en viktig rolle i spillet, at spillet kan få The Witcher 3-aktige utvidelser og at det kommer til Googles nye Stadia-plattform.

Les også: Cyberpunk 2077-utvikleren har enda ikke bestemt seg angående flerspiller »

Siste fra forsiden