Ny ekspansjon til Anarchy Online

Anarchy Online begynner å dra på årene, men Funcom fortsetter å lage nytt innhold til glede for gamere som er hektet på Rubi-Ka.

I Anarchy Online: Lost Eden ser kampen mot de invaderende styrkene fra rommet ut til å være vunnet. ;Menneskeheten har slått seg sammen og laget gigantiske romstasjoner som med massive våpen som kan brukes på overflaten av Rubi-Ka, noe som gir dem et massivt overtak i forhold til romvesenene.

Det tar imidlertid ikke lang tid før både Omni-Tek og klanene øyner muligheten til å bruke romstasjonene for å endelig få total kontroll over den verdifulle planeten, og en apokalyptisk krig er dermed i gang.

Nye funksjoner vi får introdusert denne gangen inkluderer muligheten til å kjempe om disse romstasjonene i store "player versus player"-slag. Dessuten får spillere nå invadere romvesenenes moderskip. En annen spennende nyhet er at spillerne nå får muligheten til å kontrollere gigantiske kampdrakter ("mech"-er) på slagmarken.

Ellers loves vi mulighet til å kalle inn luftangrep og artilleristøtte, og mulighet til å legge miner på slagmarken. Notum-baser kan nå beskyttes ved hjelp av stasjonære våpen og SAM-anlegg. Selvfølgelig får vi også nye angrep og bonuser, våpen og rustninger og en mengde nye oppdrag.

Anarchy Online: Lost Eden skal etter planen lanseres tidlig i vinter. Her er noen konseptbilder:

Siste fra forsiden