Ny ekspansjon til Postal 2

Running With Scissors har akkurat kunngjort Postal 2: Apocalypse Weekend, en ekspansjonspakke med masse nytt og blodig innhold.

Postal 2 foregår over fem ukedager og avsluttes med en apokalyptisk fredag, hvor katter regner fra himmelen og innbyggerne i Paradise City tar helt av med våpen i hånd. I Apocalypse Weekend fortsetter historien, og du får oppleve en helg uten sidestykke i spillenes historie.

Apocalypse Weekend er en ekspansjonspakke som inneholder 10 nye oppdrag og over 20 nye områder å slå seg løs i (blant annet en nasjonalpark full av elefanter og en treningsleir for Taliban-soldater). Naturligvis kommer pakken med nye våpen, som for eksempel en ljå, en gigantisk slegge og en machete som kan kastes som en bumerang.

Det hadde ikke vært mye poeng med nye våpen hvis spillet ikke kom med mange folk å bruke dem på, og blant de nye typene fiender nevner RWS zombier infisert med kugalskap, Gary Coleman-aktige smådemoner og morderiske angrepskatter. I tillegg får vi et gjensyn med gamle favoritter, som muslimske fundamentalister og Postal Babes.

Postal 2: Apocalypse Weekend vil bli lansert til sommeren. For å se hva du har i vente kan du laste ned to videoer fra pakken (ca. 100 MB til sammen). Videoene kan du finne her:

Siste fra forsiden