Ny ekspansjonspakke til EverQuest

Sony Online Entertainment har kunngjort en ny ekspansjonspakke til EverQuest. Nei, vi har ikke glemt et totall.

Det originale EverQuest må nesten regnes som en slags sjette far i huset hva MMORPG-spill angår (den syvende må vel være Ultima Online), og selv om Sony Online Entertainment akkurat har gitt ut etterfølgeren, ser de enda muligheter for å tjene penger på originalen.

Nå har de kunngjort en ny ekspansjonspakke, som har fått navnet EverQuest: Dragons of Norrath. Ekspansjonspakken skal lanseres i februar, og vil kunne kjøpes både i butikkene og via Internett. Pakken kommer med en rekke nye funksjoner og forbedringer, og vi får naturligvis også nye monstre og spillområder.

Ekspansjonspakken, som grafisk forbedrer alle sonene fra Thundercrest Isles til Lavastorm, gir deg muligheten til å bekjempe mange nye typer drager og andre slemminger. Pakken introduserer også et interaktivt verdenskart, et nytt system for handel mellom spillere, samt nye trylleformularer, evner og oppskrifter.

EverQuest-spillere får også nye muligheter i forhold til klaner, slik som klanhaller hvor medlemmene kan møtes for å forberede seg på å dra ut på oppdrag (og disse har magiske portalsteiner som spillerne kan bruke for raskt å transportere seg dit), egne banker hvor klanmedlemmene kan lagre tingene sine og mye mer. Det vil også være mye lettere å signalisere at du leter etter en klan å bli medlem av.

For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden