Ny flysimulator fra 1C: Maddox Games

Ubisoft har kunngjort at de vil lansere en ny flysimulator fra skaperne av IL-2 og Pacific Fighters senere dette året.

Folkene bak to av de mest populære og kritikerroste flysimulatorene i nyere tid er i full gang med utviklingen av et nytt spill. Dette har fått navnet Storm of War: Battle of Britain, og kommer til PC i november. Her får spillerne fly klassiske fly fra andre verdenskrig gjennom en rekke varierte historiske oppdrag. Spillet tilbyr både solokampanjer og mulighet for kooperativ (samt mer tradisjonell) flerspiller over nettet.

Vi har egentlig ikke spesielt mye informasjon om dette spillet enda, men det fortelles at det vil kjøre på en ny 3D-motor med en helt ny skademodellteknologi. Ellers loves vi skalerbart gameplay, slik at du kan kose deg med heftige luftkamper selv om du ikke er en veteran i sjangeren.

Mens vi venter på mer informasjon kan du ta en titt på de nye skjermbildene, som blant annet viser flotte skyer og svært detaljerte cockpiter. Et av bildene viser hvor små forskjeller det er mellom en ekte cockpit fra et av flyene, og den virtuelle cockpiten i Storm of War: Battle of Britain.

Siste fra forsiden