Ny flysimulator fra skaperne av IL-2

Ubisoft og Oleg Maddox har kunngjort at de jobber med en ny flysimulator for PC.

Pacific Fighters heter spillet, og vil på samme måte som IL-2 Sturmovik ta for seg luftkamper fra andre verdenskrig. Denne gangen foregår handlingen i stillehavsområdet, og du får ta del i kamp over kjente steder som Guadalcanal, Pearl Harbor, Iwo Jima og Singapore.

Pacific Fighters kommer med mer enn 40 autentiske fly, og spilleren vil kunne fly for USA, Japan, Storbritannia og Australia. Naturligvis er det litt hemmelighetskremmeri rundt hvilke fly som blir med i spillet, men til nå har utviklerne fortalt at vi vil få fly F6F Hellcat, Mitsubishi Zero og Supermarine SeaFire. I tillegg vil utviklerne fokusere mer på bombefly enn tidligere, og du vil kunne fly SBD Dauntless, Aichi Val, Mitsubishi G4M Betty, samt minst fire versjoner av B-25 Mitchell.

For første gang i et flyspill fra 1C: Maddox Games skal spilleren få mulighet til å ta av fra og lande på hangarskip. Oppdragene i spillet vil inneholde ting som torpedoangrep, stupbombing og ordinære bombeslipp, og målene vil blant annet bestå av realistiske kystfestninger. Ubisoft sin Alain Corre har dette å si:

- Pacific Fighters vil levere enda mer av den flotte grafikken, de historiske detaljene og realismen som tilhengere av IL-2 forventer, men denne gangen i en dynamisk ny setting. Vi er svært glade for å kunne tilby flysimulatorentusiaster muligheten til å delta i minneverdige flyslag over områder som Midway og Iwo Jima, samtidig som vi gir dem brede muligheter for flerspiller.

Flere detaljer har vi ikke, men spillet skal etter planen komme ut til høsten.

Siste fra forsiden