Ny havn for Ship Simulator 2006

Lighthouse har gitt ut en gigantisk oppdatering til Ship Simulator 2006, som blant annet inneholder havneområdet i New York.

Ship Simulator 2006 er i ferd med å lanseres i USA, og i den forbindelse har spillets utviklere laget en spillutgave av havneområdet i New York. Vi europeere slipper imidlertid å surmule over at amerikanerne får mer enn oss; om du har kjøpt spillet kan du nemlig laste den nye havnen ned helt gratis.

I tillegg til en helt ny havn (som selvsagt kommer med en haug av oppdrag) får vi nye datastyrte skip (samt datastyrte helikoptre og fly) og noen nye skip som ligger til kai, slik som tremasteren Flying Cloud og det nederlandske Klipper. Dessuten fikses noen småfeil som var til stede i den europeiske butikkversjonen.

Ship Simulator 2006 gir deg kontroll over åtte forskjellige typer skip og båter, og her nevnes speedbåter, slepebåter, massive frakteskip og selveste Titanic. I tillegg til den nylanserte New York-havnen får vi tre miljøer: havnene i Rotterdam og Hamburg og de tropiske Phi Phi-øyene. Dessuten får vi et redigeringsverktøy som vi kan bruke til å lage våre egne utfordringer.

Den 197 MB-store oppdateringen kan lastes ned fra Gamer.no.

Siste fra forsiden