Ny helikoptersim i 2007

G2Games har kunngjort at de snart vil gi ut etterfølgeren til helikoptersimulatoren Enemy Engaged: RAH-66 Comanche Versus Ka-52 Hokum.

Helikoptersimulatorer er ikke vanlig kost i dagens spillindustri, og derfor er det nok mange simulatorinteresserte som gleder seg over nyheten om at Enemy Engaged 2 er på vei. Spillet har vært under utvikling siden tidlig 2005, og skal lanseres i løpet av året. Britiske G2Games står for spillets utgivelse.

Vi har dessverre ekstremt lite informasjon om Enemy Engaged 2. Pressemeldingen fra G2Games fokuserer i stor grad på hvor godt forgjengeren ble mottatt av spillmagasinene (med massevis av 9/10-omtaler), men den forteller i det minste at spillet vil komme med nye dynamiske oppdrag, en fullstendig ny grafikkmotor og avansert lyd.

Et søk på nettet viser dessuten at nettstedet SimHQ fikk noen eksklusive bilder fra Enemy Engaged 2 i fjor. Hvis disse er representative for hvordan spillet kommer til å se ut, virker det som vi har med et svært flott spill å gjøre.

Siste fra forsiden