Ny info om Battlefield Heroes

Henter inspirasjon fra Codename Eagle

Utviklerne av Battlefield Heroes har startet en blogg, hvor de har gitt litt ny info om spillet.

For noen uker siden kunngjorde Electronic Arts et nytt spill i den populære Battlefield-serien, Battlefield Heroes. Dette spillet tar serien i en ny retning, med tegnefilmaktig grafikk og et arkadebasert gameplay.

Produsentens første notater

I motsetning til tidligere Battlefield-spill vil Heroes bli gratis å laste ned og spille, og spillet vil i tillegg rette seg mot et litt annet publikum enn de tradisjonelle spillene i serien.

Nå har produsent Ben Cousins lagt ut den første bloggposten på nettstedet til Battlefield Heroes. Her forteller han at designteamet raskt bestemte seg for tre mål med prosjektet.

Det første var å gå tilbake til den urealistiske stemningen fra Battlefield 1942 og Codename Eagle (som kom ut før Battlefield 1942, og hadde en veldig Battlefield-aktig flerspillerdel).

Mål nummer to var å sikre at spillerne skulle komme inn i moroa mye tidligere, og uten like store investeringer som tidligere.

Det siste målet var å sikre at spillet fortsatt føles som et legitimt Battlefield-spill, med alle kjerneelementene og den samme spillfølelsen seriens tilhengere er vant med.

Les mer på spillets offisielle nettsted. Battlefield Heroes skal lanseres til sommeren.

Siste fra forsiden