Ny informasjon om MotoGP 3

THQ og Climax har kunngjort noen spennende nye detaljer om MotoGP: Ultimate Racing Technology 3.

Det tredje spillet i Climax sin MotoGP-serie (som ikke må forveksles med Namco sin PS2-baserte Moto GP-serie) kommer til Xbox og PC, og vil bygge videre på det fundamentet de to forgjengerne har skapt. I tillegg til 16 nye motorsykler og flere nye baner, får vi to større nyheter å se frem til - en "Extreme"-modus hvor de relativt sikre racerbanene forlates til fordel for landeveien, og en svært utvidet flerspillerdel.

I "Extreme"-modusen foregår handlingen på 16 nye baner, som foregår på landeveiene og i bygater. Disse er basert på virkelige motorsykkelløp verden over, og du får besøke steder som de neonbelyste gatene i Tokyo og de (til nå) fredelige landeveiene rundt Donington i England. Utviklerne lover at disse spesielle løpene vil tilby et unikt og adrenalinfylt gameplay som tilhengerne av serien vil elske.

Når det gjelder flerspillerdelen, skryter THQ av tre nyheter, som alle vil være tilgjengelig både på Xbox (via Xbox Live) og PC. Den første av disse, "embedded online gameplay" er et unikt system utviklet av Climax, som vil gjøre det lettere og mer fristende for folk å finne motstandere på deres eget nivå.

Den andre nyheten er en tilskuermodus, som betyr at i stedet for å sitte og vente i lobbyen på at folk skal spille seg ferdig og du kan bli med, kan du hoppe rett inn i de spillene som foregår og la deg underholde av de andre spillerne. Denne modusen går hand i hand med den tredje nyheten - en kommentatormodus.

Den som er vert for spiller kan nemlig gi en av tilskuerne rollen som kommentator. Denne tilskueren får da kommentere løpet, og hans kommentarer vil kunne høres av alle spillerne og tilskuerne. Dermed slipper vi unna generiske og forhåndsinnspilte kommentarer slik vi er vant med i slike spill.

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal.

Siste fra forsiden