Ny informasjon om TrackMania Sunrise

Nadeo har akkurat lettet litt på sløret angående TrackMania Sunrise, og de har gode nyheter. Dette spillet blir nemlig langt mer enn det vi har trodd til nå.

Tidligere har vi nemlig bare sett ett miljø, men vi har hørt rykter om at det kanskje skulle være enda ett miljø med i spillet. Nå har Nadeo bekreftet dette, og gitt oss enda mer å glede oss til: TrackMania Sunrise vil komme med tre unike miljøer.

For øyeblikket har vi kun én ting å vise til angående de "nye" 66 prosentene av spillet, og det er et lite bilde som du finner lenke til nederst på siden. Bildet viser et miljø som kommer med en Coupé-aktig bil og naturskjønne omgivelser. I følge Nadeo vil det dukke opp en ny video fra TrackMania Sunrise i løpet av uken.

Det som kanskje er mest spennende med den nye informasjonen Nadeo har kommet med er at TrackMania og TrackMania Sunrise vil være kompatible. Det vil si at når du starter spillet vil du ha tilgang til alle seks miljøene (de tre originale TrackMania-miljøene og de tre Sunrise-miljøene). Det samme gjelder servere på Internett. Naturligvis må du ha installert den originale versjonen av TrackMania for å gjøre dette.

I tillegg til dette har Nadeo røpet litt angående testingen av spillet. Den vil etter alt å dømme være åpen for alle, og totalt vare i fire måneder. Den franske utvikleren håper på å starte testperioden i slutten av september eller begynnelsen av oktober, men i starten vil det kun være snakk om å teste de nye spillfunksjonene i et av TrackMania sine originalmiljø (sannsynligvis ørkenmiljøet).

Siste fra forsiden