Battlefield 6

Ny ladning med lekkede Battlefield 6-bilder påstår å vise spillet i aksjon

Andre rykter hevder at spillet skal hete Battlefield 2042.

Imgur

EAs kontorer lekker som en sil. Sånn har det i hvert fall virket i opptakten til utviklerens store Battlefield 6-avduking, og nå har en ny runde med detaljer tilsynelatende funnet veien ut på nettet.

Bildene hevder å vise det neste Battlefield-spillet i aksjon.
Imgur

Et knippe bilder som hevder å stamme fra det kommende skytespillet ble i helgen lagt ut på Imgur. Disse later til å vise spillet i aksjon, og stemmer med tidligere rykter som hevdet at det skal foregå i moderne tid eller nær fremtid. Her får vi også en skikkelig kikk på brukergrensesnittet.

EA har naturlig nok ikke kommentert bildene. Tom Henderson – som har vært sentral i flere tidligere Battlefield-lekkasjer – tok imidlertid til Twitter for å bekrefte at bildene er ekte.

– Skal hete Battlefield 2042

Det neste Battlefield-spillet skal angivelig foregå i nær fremtid.
Imgur

Kort tid etter at bildene dukket opp kom en ny rapport som hevder at spillet skal hete Battlefield 2042. Denne har riktignok ikke blitt bekreftet fra pålitelige kilder og må derfor tas med en litt større klype salt.

Dersom tittelen stemmer skal spillet tilsynelatende foregå 100 år etter det opprinnelige Battlefield 1942 og 100 år før 2006-spillet Battlefield 2142.

Rapporten – som ligger på Reddit – beskriver spillet som «squad-basert», med grupper på fire spillere som velger hver sin spesialisering med forskjellige våpen og utstyr. En betatest skal etter sigende foregå i slutten av juni, der fans selv får oppleve spillets større kart og kamper med opptil 128 spillere.

Noen av bildene er merket med «Pre Alpha Footage».
Imgur

Hva antall spillere angår melder Tom Henderson riktignok at 128 spillere kun gjelder for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. De på PlayStation 4 og Xbox One får angivelig en mindre omfattende opplevelse, med begrensninger på totalt 64 spillere på mindre kart.

Hva som stemmer eller ikke får vi offisielt bekreftet onsdag 9. juni. EA har kalt inn til avduking av spillet klokken 16:00 norsk tid.

Juni byr på en haug med spillnyheter.
Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden