Ny Mount & Blade-versjon lansert

TaleWorlds har nylig lansert versjon 0.751 av det populære rollespillet Mount & Blade.

Mount & Blade er et spillprosjekt fra den unge utvikleren TaleWorlds. I stedet for å vente med å lansere spillet til det er ferdigutviklet har disse utviklerne valgt å i stedet gi ut fullstendig fungerende betaversjoner med stadig flere funksjoner, og i påskeferien ble versjon 0.750 lansert. Denne ble i forrige uke fulgt opp av versjon 0.751, som retter på en del småfeil introdusert i 0.750-versjonen.

Den nye versjonen av Mount & Blade legger blant annet til mulighet for å kjempe uten våpen, forbedret grafikk og lyd, et bedre konfigurasjonsvindu og en svært omfattende ansiktsgenerator, slik at du kan lage din egen rollespillhelt. Du kan laste den ned fra spillets offisielle nettsted, og den er helt gratis å spille. Du må imidlertid betale om du ønsker å utvikle spillpersonen din forbi et visst punkt.

Mount & Blade er et actionrollespill som har fått stor skryt for kampmotoren sin (hvor du, som navnet på spillet tilsier, blant annet får kjempe på hesteryggen). Systemet føles svært naturlig, og for å lykkes i kamp må du kunne forutse fiendens bevegelser og blokkere slagene hans samtidig som du prøver å få inn en fulltreffer eller to. Mount & Blade kommer med en rekke forskjellige våpen, som sverd, pil-og-bue og lanse.

Det hele foregår i en dynamisk og aktiv middelalderverden som heter Calradia. Her kjemper ulike fraksjoner om makten, og det er gode muligheter for at talentfulle krigere kan tjene seg søkkrike (både i forhold til penger og berømmelse) på situasjonen. Naturligvis har uføret landet har havnet i også tiltrukket seg banditter og leiemordere, og det er alt annet enn trygt å reise rundt i Calradias villmark.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted. Info om versjon 0.751 finner du på forumet deres.

Siste fra forsiden