Ny multimedia-konsoll fra Sony

Under kodenavnet PSX jobber Sony nå med en ny underholdningsboks basert på maskinvaren i PlayStation 2. Detaljer rundt den nye boksen er foreløpig noe uklare, men på en mediabriefing tidligeere i dag kommer frem at den skal kunne gjøre vesentlig flere ting enn å kun spille videospill.

Blant annet meldes det om en TV-tuner, 120GB harddisk, DVD-opptaker, og et helt nytt design. I tillegg til dette velger Sony å inkludere en høyhastighetsport for å koble seg til Internett. Denne maskinen må ikke forveksles med den kommende PlayStation 3, som kommer tidligst i 2005.

Den nye multimedia-konsollen vil lanseres først i Japan, i løpet av 2004, sammen med deres nye håndholdte vindunder. Prisen på denne spesialutgaven av PlayStation 2 har ikke fått noen pris enda, men Sony forteller at den ikke vil bli markedsført som en konsoll, heller som et førsteklasses elektronisk produkt. Hvilket igjen betyr at det er Sony Home Electronics Division som tar seg av markedsføringen, mot Sony Computer Entertainment som vanlig vis jobber mot videospill-markedet. Vi kommer tilbake mer mer informasjon så snart vi vet mer, inntil da kan dere titte på de aller første bildene av denne nye maskinen.

Siste fra forsiden