Ny oppdatering til Half-Life 2

Valve har gitt ut en ny oppdatering til Half-Life 2, og denne introduserer flere nye våpen og ett nytt kart til HL2: Deathmatch.

I den nyeste oppdateringen til Half-Life 2 (som lastes ned automatisk når du starter Steam på nytt) får du tilgang til tre nye våpen i flerspillermodusen til Half-Life 2. Disse er det kjente kubeinet, samt Stunstick (av typen vaktene på jernbanestasjonen har i enspillerkampanjen) og SLAM, som er en ny versjon av minene fra deathmatch-modusen i originalspillet.

I tillegg får deathmatch-spillere et nytt kart å leke seg på. Dette heter Steamlab og er laget av Jeff Cliffe. På forumet til Half-Life 2 forteller han at kartet er en tributt til det klassiske Half-Life-kartet Datacore, og skal vi dømme etter reaksjonene på forumet, faller det absolutt i smak hos spillmiljøet.

Utenom dette ekstrainnholdet til Half-Life 2 sin deathmatch-modus, kommer den nyeste oppdateringen med en rekke små tillegg og reparasjoner, både for selve spillmotoren, deathmatch-modusen og SDK-settet. For en fullstendig liste over endringer kan du besøke det offisielle nettstedet til Steam, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden