The Witcher sesong 2

Ny pause i The Witcher-innspillingen etter at Henry Cavill skadet seg

Geralt-skuespilleren nede for telling.

Katalin Vermes, Netflix

Filmingen av sesong nummer to for Netflix' The Witcher-serie har nok en gang blitt tvunget til å ta pause. Denne gangen er det hovedrolleinnehaver Henry Cavill som har satt produksjonen på vent, etter at han skadet benet sitt.

Yennefer, Geralt og Ciri vender tilbake i The Witcher-seriens andre sesong.
Netflix

Ifølge The Sun gikk Cavill – som spiller Geralt fra Rivia – ned for telling under filming av en actionsekvens for den kommende sesongen. En kilde fra settet forteller at 37-åringen var seks meter over bakken i noen trær, da han plutselig meldte om smerter i benet. Akkurat hva som skjedde er uklart.

– Plutselig stoppet han opp og det var tydelig at han hadde det veldig vondt, men hvorvidt han ble truffet av en gjenstand eller om det var snakk om muskelsmerter kom ikke frem. Det var ikke så ille at han trengte en ambulanse, men det satte en stopper for filmingen ettersom han ikke kan gå ordentlig.

Hverken Netflix eller Cavill har kommentert situasjonen, så hvor lenge teamet må vente er uvisst. Produksjonen er allerede forsinket som følge av koronapandemien og minst to smittetilfeller på settet.

Utsettelsene har blant annet ført til en omrokkering av rollelisten. Danske Thue Ersted Rasmussen måtte trekke seg fra serien, og rollen som Eskel blir nå spilt av sveitsiske Basil Eidenbenz. Noen offisiell dato for sesong to er ikke satt.

LES OGSÅ: Netflix har avslørt hva vi kan vente av neste The Witcher-sesong »

Siste fra forsiden