The Witcher - Netflix

Netflix har avslørt hva vi kan vente av neste The Witcher-sesong

Oppdatert: Nye bilder viser frem Ciri og Yennefer.

Netflix

Oppdatering 8. oktober: Etter å ha vist frem Geralts utseende for sesong to har Netflix fulgt opp med bilder av både Ciri og Yennefer.

Ciri fremstår litt tøffere enn prinsessen vi møtte forrige sesong, og er tilsynelatende avbildet under en treningsøkt i Kaer Morhen. Yennefer ser ut til å ha fått det tungt etter slaget ved Sodden, og ser ut som hun holdes fanget. Men så er hun i hvert fall i live.

Opprinnelig sak følger.

Fortsettelsen på den populære The Witcher-serien er enda et stykke unna, men nå har Netflix avslørt litt av hva fans kan forvente av sesong to.

Som nettstedet Comicbook melder skal det i stor grad handle om Geralt og hans nyervervede protesjé – Ciri. Etter den dramatiske slutten på seriens første sesong stikker de to avgårde til Geralts hjem, Kaer Morhen, der Ciri må ut i hardtrening for å få kontroll på kreftene sine.

Slik skal Geralt se ut i sesong to av The Witcher.
Netflix

Her er det offisielle sammendraget for The Witcher sesong to:

– Overbevist om at Yennefer mistet livet i slaget ved Sodden, tar Geralt med seg Princess Cirilla til det tryggeste stedet han vet om – barndomshjemmet Kaer Morhen. Mens kontinentets konger, alver, mennesker og demoner kjemper for herredømme utenfor borgens vegger, må han beskytte jenta fra noe som er langt farligere: de mystiske kreftene hun besitter.

Ved siden av å røpe plottet, viste Netflix også frem Geralts nye utseende for den kommende sesongen. I bildet til høyre ser du volverens nye rustning, og her er det sort lær for alle penga.

Noen offisiell premieredato for andre sesong av The Witcher er enda ikke satt. Filming av serien er i gang igjen etter et korona-relatert avbrudd, og grunnet forsinkelsen måtte Eskel-skuespiller Thue Ersted Rasmussen erstattes av Basil Eidenbenz.

Netflix planlegger en tredje sesong av The Witcher.
Serien har blitt en satsning for Netflix »

Siste fra forsiden