Ny planet for Massive Assault Network

Wargaming.net har lansert en ny planet for det kritikerroste strategispillet Massive Assault Network.

Den nye planeten heter Trinity, og er et stort kart som er spesialdesignet for langtrukne slag hvor alle typer enheter må benyttes. Planeten kommer med trange kanaler som vil spille en viktig rolle i en hver invasjon, og det å ha en kraftig marine blir viktig da slagskip kan benyttes til å gi støtte til landbaserte invasjoner. Den nye planeten kan lastes ned fra spillets nettsted (se lenken nederst).

Massive Assault Network er et internettbasert strategispill som har fått svært god kritikk (bl.a. karakteren 8 hos Gamer.no). Hvem som helst kan laste ned en gratisversjon bestående av ett enkelt kart og spille mot andre over nettet, men om du ønsker å få så mye som mulig ut av spillet bør du kjøpe månedlig abonnement. Da får du mulighet til å spille på alle de andre planetene, inkludert nylanserte Trinity.

I forbindelse med julen kjører utviklerne en kampanje som gir deg 30 eller 60 dagers gratis spilletid om du abonnerer før 15. januar 2005. For mer informasjon om spillet kan du sjekke det offisielle nettstedet eller vår omtale.

Siste fra forsiden