Ny Red Dead Redemption 2-trailer viser mer av hva du kan gjøre i spillet

Rockstar slapp mandag en ny trailer som viser mer av hva vi kan vente oss i spillet. Denne gangen får vi se Arthur og van der Linde-gjengen rane tog, banker og se litt mer av hva vi kan gjøre i den store åpne verdenen. Vi får også et mer detaljert innblikk i det oppgraderte Dead Eye-systemet.

Etterlengtet oppfølger

Red Dead Redemption 2 er oppfølgeren til westernspillet Red Dead Redemption som ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010. Da ble det kjapt hyllet av både anmeldere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

– Med en ultrasmakfull gumbo av et kampsystem som virkelig sparker eselstump, en utfyllende og velskrevet historie, et legendarisk sjarmerende galleri av personligheter og nok arbeidsoppgaver til å holde enhver geskjeftiget i lange tider står Red Dead Redemption som en av minne beste spillopplevelser på flere år, skrev han om spillet.

Dersom du ønsker et gjensyn med western-eventyret og har en Xbox One er det fullt mulig å få til det. Xbox One-eiere kan bare skyve disken inn i konsollen, eller laste ned en digital kopi fra Xbox Store om de eier spillet og spille det der. Dersom du har en Xbox One X liggende får du til og med 4K-oppløsning.

Red Dead Redemption 2 slippes til Xbox One og PlayStation 4 26. oktober.

LES OGSÅ: Vi har spilt Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden