Så bra ser Red Dead Redemption ut på Xbox One X

Rockstars klassiker har fått 4K-overhaling.

YouTube/ RajmanGaming HD

Etter at Microsoft slapp sin nye Xbox One X-konsoll har stadig flere spill fått oppgraderinger for å dra nytte av den ekstra muskelkraften, og nå har turen kommet til den kanskje mest etterlengtede blant 360-titlene – Red Dead Redemption.

Flere nettsteder, deriblant Gamespot og RajmanGaming HD har nå lastet opp videoer som viser hvordan Rockstars westernklassiker ser ut i den nye Xbox One X-drakten, som først og fremst består i sylskarp 4K-oppløsning og langt høyere detaljrikdom.

Aldrende klassiker

Resultatet må sies å være ganske imponerende, så om man skulle være i besittelse av en Xbox One X har man nok dermed nå en god unnskyldning for å returnere til de sandfylte omgivelsene i rollen som John Marston – mens man venter på oppfølgeren.

Red Dead Redemption er blant de seneste i en etter hvert lang rekke Xbox 360-titler som er sluppet i forbedret utgave til Xbox One X. Den siste tiden har blant annet Resident Evil 7, The Witcher 2, The Witcher 3 og Forza Horizon 3 fått Xbox One X-overhalingen.

Hele listen over alle titlene som har fått forbedringer hittil finner du hos Microsoft.

Red Dead Redemption ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010 og var som de fleste andre Rockstar-titler en diger suksess. I 2016 kunngjorde utvikleren oppfølgeren Red Dead Redemption 2, som skal slippes til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober i år.

Takket være lekkasjer vet vi sannsynligvis litt om hvordan Red Dead Redemption blir »

Siste fra forsiden