Nå kan du oppleve The Witcher 2 og Fable med bedre grafikk på Xbox One X

Microsoft har kunngjort et nytt knippe forbedrede spill på konsollen.

The Witcher 2 er blant spillene som nå vil se penere ut på Microsofts nye konsoll.
Microsoft

I tillegg til å gjøre stadig flere Xbox 360-spill bakoverkompatible med de nye plattformene har Microsoft også begynt å slippe forbedrede utgaver av eldre spill for å utnytte den kraftigere maskinvaren. Nå har selskapet kunngjort et knippe nye titler som får et løft på Xbox One X.

Blant de forbedrede titlene finner vi denne gangen de populære spillene The Witcher 2 og Fable som kanskje de mest nevneverdige, og i tillegg slippes oppgraderte utgaver av Crackdown og Forza Horizon.

Fable har også fått seg et løft på Xbox One X.
Microsoft

Høyere oppløsning og flere detaljer

De nye Xbox One X-utgavene av spillene vil by på høyere oppløsning og ni ganger flere piksler, og har også flere teksturdetaljer og bedre kantutjevning (antialiasing). Spillene skal representere de aller beste versjonene som er mulig de eksisterende ressursene, skriver Microsoft.

Det er nå til sammen elleve Xbox 360-spill som har blitt oppdatert til Xbox One X. I tillegg til de nevnte fire titlene finner vi Assassin's Creed, Fallout 3, Gears of War 3, Halo 3, Mirror's Edge, Oblivion og Skate 3 på listen.

En annen nyhet er at Xbox One X nå får en ny funksjon som lar deg velge om du vil oppleve de forbedrede Xbox 360-spillene i den oppdaterte utgaven eller i sin originale form. Dette gjøres via et nytt valg i innstillingsmenyen på konsollen.

The Witcher 3 har også blitt mye bedre på Xbox One X: Nye moduser gir deg både 4K, HDR og 60 bilder per sekund »

Siste fra forsiden