Nå har The Witcher 3 blitt mye bedre på Xbox One X

Nye moduser gir deg 4K, HDR og 60 bilder per sekund.

CD Projekt RED

Dersom du er i besittelse av Microsofts nye konsoll Xbox One X, og fremdeles spiller det kritikerroste rollespillet The Witcher 3, har du nå grunn til å glede deg. CD Projekt RED har nemlig kunngjort at spillet får et kraftig løft på konsollen.

Den nye 1.60-oppdateringen som nå er sluppet vil by på to forskjellige måter å utnytte Xbox One X' kraftige maskinvare på. Den ene er en 4K-modus som sikrer at spillet kjører stabilt i 4K-oppløsning med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund.

Dynamisk skalering og HDR

To nye moduser, deriblant en 4K-modus kan nå velges i menyen i spillet om du har en Xbox One X.
CD Projekt RED

Den andre modusen er en «performance»-modus som byr på såkalt dynamisk skalering av oppløsning mellom 1080p- og 4K-oppløsning med det formål å gi deg 60 bilder per sekund så langt det er mulig.

Begge de nye modusene vil i tillegg ha støtte for HDR. Utover dette vil den nye Xbox One X-oppdateringen til spillet by på forbedrede skygger og teksturer, og diverse andre effektforbedringer. Alt i alt skulle The Witcher 3 altså se en god del bedre ut enn den vanlige versjonen med oppdateringen installert.

En lignende oppdatering har allerede blitt sluppet til den PlayStation 4 Pro, og CD Projekt RED kan opplyse om at denne plattformen også vil få HDR-støtte på plass i en ny, kommende oppdatering.

Les vår test av Xbox One X: Verdens kraftigste konsoll holder hva den lover »

Siste fra forsiden