Så mye bedre er Resident Evil 7 på Xbox One X

Se sammenligningsvideoen.

Etter at Microsoft slapp sin Xbox One X har flere spill fått oppdateringer som utnytter den kraftigere maskinvare, og nå har turen kommet til skrekkspillet Resident Evil 7: Biohazard.

Xbox One X-oppdateringen til spillet ble nylig sluppet, og i en video som ble lastet opp på YouTube sammenlignes den vanlige Xbox One S-versjonen med Xbox One X-utgaven. Den viser et ganske betydelig visuelt løft.

HDR og 4K

Ifølge Microsoft byr Xbox One X-versjonen på både HDR-støtte, 4K-støtte og bedre gjengivelse av huden til figurene i spillet. Etter bildene å dømme er den generelle detaljgjengivelsen og skarpheten betydelig forbedret.

Capcom

Som vi påpekte i vår anmeldelse av Resident Evil 7: Biohazard er spillet allerede svært imponerende visuelt sett, og har i tillegg en rekke andre kvaliteter som gjør det verdt å spille.

– Resident Evil 7: Biohazard oppleves etter endt spilling som en smart og ekstremt godt gjennomført fornyelse av en klassisk skrekkserie. I motsetning til de to foregående spillene i serien, er dette et spill som vil prege spillåret det hører hjemme i. Resident Evil 7: Biohazard er et spill som faktisk føles inspirert, ektefølt og ikke minst som et spill man bør spille – hvis du tør, vel og merke, skrev vår anmelder og ga spillet 9 av 10 poeng.

Hele listen over Xbox One X-optimaliserte spill som er ute eller på vei finner du for øvrig på Microsofts Xbox-hjemmesider.

The Witcher 3 er også blant spillene som har blitt mye bedre på Xbox One X »

Siste fra forsiden