Resident Evil 7 byr på mer skrekk med to tilleggspakker

Nytt innhold ankommer PlayStation 4 allerede neste uke.

Capcom

Resident Evil 7: Biohazard ble lansert denne uken, og Capcom benyttet anledningen med å annonsere to pakker med ekstrainnhold for spillet. Begge utvidelsene slippes i løpet av den neste måneden, men som med spillets VR-støtte er det PlayStation 4-spillere som får slippe til først.

Resident Evil 7 får snart enda mer innhold.
Capcom

«Banned Footage Vol. 1» lanseres på Sony-konsollen den 31. januar, mens PC- og Xbox One-spillere må vente til 21. februar. Pakken introduserer to nye videokasetter – interaktive sekvenser som spillere kan ta del i underveis i spillet – og en ny modus kalt «Ethan Must Die».

Sistnevnte byr ifølge Capcom på en beinhard utfordring, men er ikke en del av hovedspillet. Modusen fungerer heller ikke med PlayStation VR.

Og enda mere grøss og gru

Deretter kommer «Banned Footage Vol. 2» til PlayStation 4 den 14. februar, og igjen må PC- og Xbox One-spillere vente til 21. februar. Den andre pakken byr på ytterligere to videokasetter og modusen «Jack's 55th Birthday».

På Capcoms nettsider skriver utvikleren at denne litt komiske modusen på en eller annen måte skal handle om å gi Jack så mye mat som mulig før tiden renner ut. Også denne modusen er adskilt fra spillets historie, og den har ikke støtte for PlayStation VR.

Begge pakkene er tilgjengelige via sesongpass eller Deluxe-utgaven av spillet. Eventuelt kan hver pakke kjøpes separat. Sesongpasset inkluderer også en hittil uannonsert historieepisode.

Vår anmelder er i full gang med sin gjennomspilling av Resident Evil 7: Biohazard, og en anmeldelse kommer så snart som mulig.

Resident Evil 7 får Xbox Play Anywhere-støtte
Kjøper du spillet digitalt får du både Xbox One- og Windows 10-utgaven »

Siste fra forsiden